Rólunk

Kedves Látogató, Kedves Partnerünk!

Nagy örömmel üdvözöljük a Magyar-Mikrohitelező Zrt. honlapján. A Magyar-Mikrohitelező Zrt. a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozói szektor (KKV) elkötelezett támogatója. Küldetésünk célja, hogy több száz magyar mikro- és kisvállalkozást hozzunk előnyös helyzetbe az éles piaci versenyben, ellássuk Önöket előnyös finanszírozási lehetőségekkel és értékes információkkal segítsük az eredményesebb gazdálkodásukat.

Termékkörünk a kedvezményes kamatozású kamattámogatott hitelekből és kiemelkedő rugalmasságú beruházási és forgóeszközköcsönökből tevődik össze. Ezekre támaszkodva, 10-20%-os önrésszel megvalósíthatja az eltervezett fejlesztéseit. Hitelprogramjaink segítségével fix vagy változó kamatozású, forintban folyósított, hosszú lejáratú, fejlesztési célú finanszírozási lehetőségekhez tudjuk az Ön vállalkozását juttatni.

Társaságunk tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank Felügyelet (jogelőd: Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) engedélye birtokában és az engedélyben meghatározott feltételek szerint végzi.

Társaságunk vezetője évtizedes kereskedelmi banki tapasztalattal rendelkezik a KKV finanszírozás területén. A Magyar-Mikrohitelező Zrt. többi munkatársa a hitelezési folyamatokban szintén tapasztalt vállalatfinanszírozási szakértő.

Értékesítési hálózatunk országos lefedettséggel rendelkezik, minden megyeszékhelyen megtalálhatóak kirendeltségeink vagy képviselőink, így helyben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Nem szükséges Budapestre utazni az ügyintézés érdekében. Értékesítési partnereink a hitelezési és pályázatkészítési feladatokat is elvégzik az Önök megbízása alapján, így nem kell külön-külön 2-3 szakértővel együttműködniük.

Reméljük, mihamarabb ügyfeleink között üdvözölhetjük az Ön vállalkozását is!

Üdvözlettel:
Gyöngyösi László
ügyvezető, az Igazgatóság elnöke

Csapatunk

A Magyar-Mikrohitelező Zrt. legfőbb értéke és legnagyobb büszkesége a dolgozói csapata. Szakembereink banki és finanszírozási területen tapasztalt kollégák, akik örömmel és nagy figyelemmel szolgálják ki Önöket. 

Mi imádunk beruházási álmok megvalósításában partnerek lenni. Nincs jobb érzés és visszaigazolás a munkánkról, mint együtt örülni partnereinkkel egy megvalósult építkezés átadásán, egy új gépsor üzembe helyezésén vagy egy üzlet megnyitásánál. A finanszírozási piacon ránk találva egy úri szabászatban fogja érezni magát, ahol igyekszünk a legpontosabban az Ön igényeire igazítani termékeinket. Ezeket a termékeket 5-10 évig fogja “hordani” az Ön vállalkozása, így minőségi munkát kell végeznünk.

Sikerünk kulcsa a közös erőfeszítés, a csapatmunka. 

Tulajdonosok

– Gyöngyösi László (tulajdoni és szavazati hányad: 33,3%)

– Gyöngyösiné dr. Gácsi Ildikó (tulajdoni és szavazati hányad: 33,3%)

– LNM-Cinco Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  (tulajdoni és szavazati hányad: 33,3%) =>

  • Siba Ignác (tulajdoni és szavazati hányad: 16,67%)
  • Siba Henriett (tulajdoni és szavazati hányad: 16,67%)

Média megjelenések